Cowboysnögubbe

När vi vaknade i morse hade det snöat en hel del, så idag har vi gjort första snögubben för i år! Vi var dock tvungna att "skota" (Willes ord) ihop lite snö för att kunna bygga en hel gubbe.


En cowboy-snögubbe bestämde Wille att det skulle vara


Även Nora var med och hjälpte till med glada tillrop

Idag har Nora dessutom provat gå-stolen, vilket var väldigt roligt, även om det är en stund kvar innan hon kan börja röra sig i den. Det räckte dock bra med att bara sitta i den!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Wow, snö till en hel snögubbe, det var inte dåligt! :-)Är det en molo-overall som Nora har? Hur varm är den? Funderar på en sån till Vide men han skulle egentligen behöva en rätt varm overall eftersom han redan har en tunnare... Men jag är så kär i Molo-overallerna ju!

2008-11-23 @ 23:17:22
URL: http://sannamamman.blogg.se/
Postat av: Elin

Håller med Sanna. Jättefin overall :-) Vi har en liknande till Eira fast den är från kappahl och inte lika snygg förståss. Har även lånat en WS overall från po.p och den känns mycket varmare, så det får nog bli att hion använder den mest i vinter.Snygg snögubbe. Här har vi nog inte haft kramsnö... Det är kallt!! Idag kommer det mer snö förresten, så om det bli lite varmare så ska vi nog försöka oss på en cowboy :-)

2008-11-24 @ 09:24:36
URL: http://elinsunderverk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0