Barnkalas

Idag hade Wille kalas för sina kompisar från dagis. Det var en mycket livlig tillställning med lek, fika, grillning och fiskdamm!


Smaskig glasstårta


Många småmänniskor


Att grilla marshmallows var poppis. Notera föremålet i vänster hand... inte ens grillning kunde få honom att släppa den en liten stund.

Det var ett mycket lyckat kalas, och nu är mamma i huset trött.

Förrutom att vi haft barnkalas, är det ju dessutom 1:a advent idag, och det bör uppmärksammas. Det blir i form av en bild på det adventspyntade köksfönstret.



God natt!

Lagkapten

Idag har vi inte gjort mycket, jag Wille och Nora. Vi har byggt med lego och adventspyntat, det är ungefär det vi gjort.

Några som däremot fått ganska mycket gjort är David och Linus. Båda två har haft matcher; Linus bandy och David basket.
Linus lag förlorade tyvärr, men David och hans lagkamrater slog Arvika stort. Dom vann med 78-35, varav David stod för 16 poäng!







Det var som sagt var en bra match, och efter matchen blev David dessutom tillfrågad om han ville bli lagkapten. Gissa om svaret blev ett stolt "JA!".


Snuttisar

Även denna dag var bokad för födelsedagsbarnet.
Så vad kunde morgonen börja med annat än; näj kommej fajmoj o fajfaj?
Klockan 15,00 var det mest positiva besked jag kunde ge.

Som tur var hade Wille sysselsättning med presenterna han fick igår, så det funkade utan att han fick spunk-attack, ett tag i alla fall.


Allt blev bra så fort Wille fick paket av fajmoj o fajfaj.. världens bästa present.. en Star Wars hjälm!

Eftermiddagen spenderades med kaffe, kakor, bullar och tårta - precis som ett födelsedagskalas ska vara.



Jag har kollat runt ett tag efter en bäddsoffa för våra gäster som kommer och hälsar på, och hittade faktiskt ett riktigt klipp på Blocket i morse. Har tittat på flera Beddinge, men tyckt att dom varit för dyra. Nu hittar jag en för 300 kronor, och jag kan ju inte annat än att slå till!
Så nu har vi en jätteskön bäddsoffa i källaren, om någon vill sova över!
Dessutom blev det snyggt - det kommer bilder på detta snart.

Som avslut på dagens inlägg.

När Wille var liten, liten bebis märkte vi att han tyckte det var väldans mysigt att ha en filt vid ansiktet när han skulle sova. För att livet skulle förflyta lite enkelt, så köpte jag tre likadana små snuttefiltar.

Wille har snuttisar, precis som många andra barn. Wille hade en snuttis från början. Efter några år började den snuttisen gå sönder i bitar. Då tog Wille fram snuttis nummer 2. Nu var även den helt okej, vilket den inte hade varit tidigare. Sen kom Wille på att även den lilla hunden är väldigt viktig när man ska sova.

Ja, och så vidare...


Ovanstående är alltså livsviktigt att ha i sin närhet när man ska sova nu för tiden.

Jag kan väl säga som så här.. vi gör väl inte mycket för att det inte ska bli så för lillsyster. Vi gillar snuttisar i denna familj!

Wille, världens bästa kille

5 år idag! GRATTIS MIN ÄLSKADE PRINS!

Ja, idag är alltså dagen D här. Dagen Wille har pratat om i flera månader. Dagen då han blir fem år. Som han har längtat.

Det började med sång och paket på sängen 06,30 imorse. Tror nog Wille hade legat vaken ett tag när vi kom in - men han stannade snällt i sängen tills vi kom, och ropade inte en enda gång. Bara det är ju ett tecken på att han faktiskt börjar bli stora killen.


Så här glad blir man för en lego-polisstation

Det blev några paket imorse, och Wille var mycket nöjd och glad.

När vi åkte till dagis hade vi med oss det traditionella glasspaketet, som födelsedagsbarnet brukar bjuda alla barn på. Det var dock med ett litet sting av skuldkänslor jag lämnade Wille på dagis, på självaste födelsedagen. Med vetskapen att jag skulle åka hem.
När jag vinkade av honom, så kom en undran över mig... vad tänker han när han blir lämnad på dagis på sin födelsedag? När han vet att jag åker hem med Nora. Tänker han tråkiga tankar? Känner han sig undanskuffad?

Efter en stund släppte dock dessa känslor, eftersom jag vet att han faktiskt skulle få en mycket roligare förmiddag på dagis, än vad han hade fått hemma med en mamma som handlar, städar hela huset och bakar. Nu skulle han ju faktiskt få leka med sina kompisar, och dessutom bli firad som det födelsedagsbarn han faktiskt är idag.

Ja, som jag skrev så spenderade jag förmiddagen med att handla, städa och baka. Nora tyckte det var okej att sova middagslur rätt länge idag, och det var ju lägligt.

Mojmoj och mojfaj hämtade sedan Wille på dagis när det var dags, och dom hann inte mer än innanför dörren så frågade Wille om dom hade paket till honom. Väluppfostrad? Jamenvisst.
Såklart hade dom paket!


En alldeles egen kamera (som faktiskt är en riktig kamera, bara en lite mer barnvänlig sådan) blev en succé!

Senare kom även V&F och gratulerade, och dom hade en riktigt poppis present med sig. Ett Gameboy, med flera medföljande spel. Att det är en äldre modell och begagnad, bryr sig Wille föga om. Han blev överlycklig över att få ett "likadant" spel som storebrorsorna har.


Tårtdags! Behöver jag säga att det inte är jag som valt motivet på tårtan?


Fem ljus att blåsa ut!

När det var läggdags för Wille så frågade jag honom om det hade varit en bra födelsedag. Jaaaaaaa! sa han och gnuggade sig i ögonen.
Det tar på krafterna att fylla fem år.

Nu ligger han och sussar sött och laddar batterierna för nästa kalas, som blir imorgon när fajmoj och fajfaj kommer.

Update

Dom senaste dagarna har det varit rätt fullt upp med planering.
Planering inför Willes 5-årsdag med tillhörande kalas (bara tre stycken blir det i år...), planering inför Noras dop den 13/12 och sen har vi ju den där högtiden som snart är här. Ja, ni vet vilken.


Paket som väntar på att hamna i händerna på en ivrig 5-åring. Vår son har fått vänja sig vid att få julklappspapper även på sina födelsedagspaket. Sånt är livet när man fyller den 27 november!


Kunde inte hålla fingrarna i styr längre. Var bara tvungen att fixa i ordning denna idag. Siffror, ljus och annat tillbehör har ju legat och väntat i många, många dagar nu.

Förrutom det har jag hunnit med lite Tradera. Har precis avslutat ganska många auktioner, så nu är jag snart cirka 1000 kronor rikare. Detta faktum har gjort att jag ser mig helt klart berättigad att lägga en hel del bud själv, så just nu väntar jag med spänning på att se om jag vinner auktionen på en jättefin vinteroverall till Nora, från Polarn & Pyret. Känner jag mig själv rätt så vinner jag. Hellre några kronor fattigare än att förlora.



Kan dessutom berätta att jag för första gången i mitt liv lyckats få en orkidé att blomma om. Nu vet jag exakt hur man ska göra; man ställer den utblommade orkidén i ett fönster, i ett rum där man aldrig vistas. Man ser till att i princip helt glömma bort blomman, och bara vattnar den lite sporadiskt. Rätt vad det är, så är det knoppar på den - lätt som en plätt!
Varsågod, ett äkta husmorstips från mig.


Förändring

Eftersom jag egentligen borde städa, så sitter jag istället här och mixtrar lite med bloggen.

Den kommer troligtvis ändra utseende några gånger, eftersom jag har beslutsångest.

Bebisens val

Vem behöver leksaker när det finns brödrostar?


Nora är en stjärna

Idag har jag varit och hämtat tavlan som Nora ska få i doppresent av mig och pappa F. Den är handmålad av en jätteduktig tjej som heter Kristin.
Jag är sååå nöjd, och kan inte bärga mig tills jag får placera den på rätt ställe i Noras fina rum. Om det nu blir färdigt någon gång.



Kika in här så kan du se fler tavlor av denna duktiga tjej!

Gratis bildredigering

Vilken underbart smart sida jag hittat - TACK Elin!

Ett helt gratis bildprogram online, det kan ju inte bli bättre. Dessutom är det väldigt användarvänligt! Nu blir det bildredigering för hela slanten en tid framöver.. tjohooo!



Jo, förresten... programmet hittar du här!


Cowboysnögubbe

När vi vaknade i morse hade det snöat en hel del, så idag har vi gjort första snögubben för i år! Vi var dock tvungna att "skota" (Willes ord) ihop lite snö för att kunna bygga en hel gubbe.


En cowboy-snögubbe bestämde Wille att det skulle vara


Även Nora var med och hjälpte till med glada tillrop

Idag har Nora dessutom provat gå-stolen, vilket var väldigt roligt, även om det är en stund kvar innan hon kan börja röra sig i den. Det räckte dock bra med att bara sitta i den!


Annorlunda

Vid dagens obligatoriska legobyggning så kom det en ny grej!

När jag byggde mitt otroligt snygga rymdskepp, så skulle såklart Wille ha mig till att sätta dit ett vapen.
Men inte vilket vapen som helst.

"Mamma, du måste ha den här pangaren - den skjuter blommor!"

Så vem vet, kanske är det något man säger som fastnar i den där underbara ungens huvud i alla fall!



Känslan efteråt

Har nu varit på massage. Det var heeeelt underbart! Och väldigt välbehövligt, som massören påpekade.

Men nu känner jag mig som en hög potatismos.


In i dimman

Idag känns det så där tjockt och dimmigt i min skalle igen. Nora har sovit grisdåligt inatt, och vaknat säkert hundra gånger (känns det som iaf).

Men det är då det känns så otroligt härligt att veta att jag ska på helkroppsmassage klockan 12 idag!!


Nya smakupplevelser

Idag när det var dags för mellis, så skulle Wille ha en macka. På frågan om vad han ville ha för pålägg svarar han
"Pommfjittkjydda!"

Ungen gav sig inte, så han fick sin macka med smör och Pommesfriteskrydda till slut!




Wille har dessutom idag deklarerat att han skulle vilja vara en svärdfisk.
Anledningen: "För då får man slåss mot dom onda"

Ja, detta är en följetong utan dess like...


Kallt hus

Det har varit väldigt kallt i vårt hus i flera dagar nu, och varken jag eller Fredrik har förstått varför. Elementen har liksom inte blivit varma, fast det blivit kallare utomhus.
Det är meningen att detta ska justeras automatiskt genom en liten sensor som sitter på väggen.

Igår tog F tag i saken och ringde upp firman som installerat vår värmepump. Efter en stunds dividerande fram och tillbaka om vad det kunde bero på att värmen inte steg som den skulle, så hörde jag att samtalet avslutades.

Jo...
Den lilla sensorn som ska känna av temperaturen i vårt hus sitter på väggen i Noras blivande rum, och vi vet ju hur det ser ut i det rummet just nu.
Det visade sig att den lilla sensorn, efter att ha blivit nedtagen från väggen, råkat bli liggande på elementet. Det lite småvarma elementet. Inte så lätt för lilla sensorn att förstå att det är kallt i resten av huset då.

Ibland känner man sig mer dum än vanligt.



Annars funkar huset som det ska. För det ska väl se ut så här på fönstren?




Vår lilla tjej bryr sig inte nämnvärt om några husproblem, utan ägnar en stor del av dagarna till att testa sina röstresurser.


Husbil utan vapen

Julpyssel på Öppna förskolan idag. Wille gjorde en ängel och jag fick den stora äran att färdigställa snögubben som Wille började med, men tröttnade på efter några sekunder.



Wille var med på Kyrkans barntimmar idag. För dom som inte vet vad det är, så är förklaringen enligt Wikipedia:

"Kyrkans barntimmar kallas en verksamhet som kristna trossamfund bedriver för barn i förskoleåldern. Till skillnad från söndagsskolan är verksamheten som regel förlagd till dagtid mitt i veckorna. Verksamhetens innehåll är som regel i huvudsak en öppen förskola med visst inslag av kristet budskap i form av sångstunder och en barnbön. Flera olika samfund erbjuder verksamhet med rubriken "kyrkans barntimmar". "

Idag fick dom även gå in i stora kyrkan, vilket Wille var helt lyrisk över. Han tyckte det var jättespännande och berättade sedan med inlevelse om Jesus som hängde på väggen.. han visste inte riktigt vem det var, men han hade stenkoll på att han var död iaf. Ni som följer bloggen vet att det är mycket prat om död och döda och sånt just nu, så kanske var det därför det var just dom orden om Jesus som fastnade.

Barnen fick sedan tända ett ljus för någon dom tyckte om, och bästa storebrorsan tände ett litet ljus för Nora! Det om något är väl ett väldigt fint tecken på syskonkärlek.



Eftermiddagen har till stor del ägnats åt legobyggande, vilket är en av dom absoluta favoritsysslorna nu för tiden. Personligen får jag nästan vränga hjärnan ut och in för att överhuvudtaget komma på något att bygga. Idag fick jag den brillianta idén att bygga en husbil. Tyckte själv att det var ett väldigt bra påhitt.

När den var färdig sa Wille
"jag tycker inte din husbil är fin, för den har inget vapen... sätt dit ett vapen så kommer jag tycka att den är jättesnygg"

Vad säger man?
Själv är jag rätt nöjd med bygget, men det är ju jag.



Har även varit duktig och packat en massa Traderapaket idag. Det är sååå roligt att sälja grejer på Tradera, men det är sååå tråkigt att packa paket. Man får ta det onda med det goda helt enkelt.




För övrigt har jag grymt ont i ryggen idag. Detta är något man knappt vågar andas om i detta hus, eftersom min älskade make har stora, stora problem med rygg och nacke.
I vilket fall som helst, så har han väl lyckats smitta mig eller nåt, för idag har det inte varit roligt.

Det roliga är dock att min underbare man åkte iväg och köpte en värmedyna idag, för min skull. Puss på honom!


Sova är skönt!




Dubbelkoll


Mobilen ringer

- Hallå, det är Linda.
- Ja, hej det är tandläkare David.
- Hej?
- Jag ville bara kolla hur det är med dig?
- Jotack, det är bara bra!
- Hur är det med ögonen?
- Jodå, det är bra nu.
- Så du ser inte dubbelt längre? *nervöst skratt*
- Nejdå, det gick över för länge sen.
- Ja, men vad bra då! Då får du ha en jättetrevlig helg!
- Tack detsamma, och tack för att du ringde!

Detta telefonsamtal övertygade mig om att det inte är så himla normalt att man får känningar i ögonen, som tandläkaren försäkrade mig om imorse.


Hej Baby!

Nu har vi fått hem kortet vi tog till tidningen!

Det dröjer nog dock några veckor innan vi blir publicerade.


Världens finaste barn!


Häromdagen gjorde vi färdigt inbjudningskorten till Willes kalas han ska ha för lite dagiskompisar, när han fyller år. Nu ska vi bara få tummen ur och åka runt och posta dom till alla barn.
Wille har pratat om sitt kalas sen i somras, så det kan ju inte bli så mycket annat än succé!



Internet är fantastiskt - man kan få tag på i princip vilken typ av typsnitt man vill! Gissa vad detta typsnitt heter?

Fick en mindre chock..

när jag kom till tandläkaren tidigt imorse. Hyfsat glad i sinnet traskar jag in till Folktandvårdens reception och anmäler mig.
"Jaha, och du ska ta bort en tand" säger receptionisten.
"Nej, jag ska till tandhygienisten.. väl?"
"Nej, du ska ta bort en tand. Till tandhygienisten ska du 2 december."

Jobbigt.
Inte mentalt förberedd.

Jaha, bara att bita ihop.

Det gick bra, förrutom att det var lite jobbigt att bedövningen gick ända upp i ögat, så jag såg dubbla tandläkare en stund.

Så nu sitter jag här, 750 kronor fattigare,  biter på en tuss och väntar nervöst på att bedövningen ska släppa.



När man inte har några visdomständer kvar - har man lägre IQ då?

När vi ändå håller på...



.. med önskelistor, så har även Nora en lista på vad hon önskar sig allra mest när hon ska döpas!

En sparbössa, kanske en sån här                                                                                 
                           

Ett gulligt halsband behöver ju varje flicka
  

Ett smyckeskrin att lägga det gulliga halsbandet i


Varför inte en söt liten bil?


Ett alldeles eget badlakan från Himla


En söt liten badrock från Himla


En sångpåse skulle Nora gilla


Underbar, rosa krona att hänga på väggen


Egen tallrik och egna bestick, varför inte Rebel från Stelton...


Nattlampa, t ex en sån här sötis (Lumilove Barbapapa)


En liten nappbox att förvara dom kära nappisarna i, denna från Cult design


och sist men inte minst... så funkar allt i barnsortimentet från Sia


Visst är det bra jobbat av en 4-månader gammal tjej att knåpa ihop en sån lång och fin önskelista?


Idag har vi tagit första "spadtaget" till Noras rum, och så här ser det ut just nu!

  



Läckert.

Önskelista

Idag har vi inte gjort så mycket. Det har varit riktigt ruskväder, med starka vindar, regn och till och med en liten hagelskur.

Så det var med gott samvete vi stannade inne och lekte med lego, tittade på tv och fångade spindlar idag.



Wille har också gjort en önskelista till sin födelsedag. Eller det är rättare sagt jag som har gjort den, genom att sammanställa ett axplock av alla önskningar han har!

- Lego, polisstation (nr 7744)


- Dinox DVD-spel


- Ben10, Omnitrix FX "klocka"


- Rorri, racerbil


- Kidizoom camera


- Storm Hawks-figurer


- Transformers-figurer


- Play Doh, tandläkare


- Wall-E, pc-spel


Listan skulle kunna göras väldigt mycket längre än så, men jag stoppar här. Sätt en leksakstidning i handen på en liten kille och säg åt honom att tala om vad han önskar sig.. det kan inte bli annat än beslutsångest.


Testing Testing

Det började med att Wille kom på att pappa skulle få en present idag - på Fars dag...

Wille: Mamma, kan inte jag också få en present idag?
Mamma: Nej, inte idag. Idag är det pappas dag. Du fyller snart år, och då får du presenter.
Wille: Men snäääälla, en liiiten present??
Mamma: Nej, tyvärr.. idag blir det ingen present.
Wille: Mamma, om inte jag får en present så tänker jag aldrig mer äta mat.
Mamma: Nähe, vad tråkigt. Då kommer ju du bli sjuk, och i värsta fall svälta ihjäl och inte finnas mer.

Tystnad en stund.

Wille: Om inte jag får en present så tänker jag springa rakt ut i gatan när det kommer en lastbil.
Mamma: Vad tråkigt om du skulle göra det, då skulle du få jättejätteont och vara tvungen att åka till doktorn och antagligen behöva ligga på sjukhuset en lång tid för att bli frisk igen.

Tystnad.

Wille: Mamma, om inte jag får en present så tänker jag skrika allt jag kan när vi kommer hem. Så Nora vaknar om hon sover.

Ja, det är ungefär så vi har det på dagarna nu för tiden. Väldigt mycket testning.




Äntligen har vi fått ge pappa Fredrik hans Fars dag-present! Den har legat gömd i flera veckor, och det har varit jättejobbigt att inte få ge den till honom.
Idag fick han den i alla fall, och han blev väldigt, väldigt glad! Ett halssmycke med alla fyra barnens namn!

 

Sova för evigt?

Satte upp bokstäverna i sovrummet igår.



Det blev precis så fint som jag trodde!

Men just nu undrar jag om Nora tolkar orden som att hon ska sova för evigt. Klockan är nu 10:00 och hon sover fortfarande.
Det har inte hänt sen hon var typ nyfödd.

Dagens outfit



och nattens outfit...


Klädhistorier

Var på Cacau och shoppade lite igår. Fick tips av Cilla, och givetvis var jag tvungen att rusa dit för kolla. 70% rabatt på allt.. det går ju bara inte att gå därifrån tomhänt då.

Fyndade dessa plagg till Nora


Den till vänster är från Småfolk och den andra från H.j.o.r.t.

Rea är bra. Nästan gratis.

 
Idag har Wille varit på Bollkul-premiär! Han åkte med sin kompis Emil och hans pappa, och var eld och lågor när dom satte sig i bilen.

Han gick på Bollkul även förra året, men tyckte inte det var så roligt då.
När anmälningblanketten kom den här gången frågade vi om han ville gå. Han sa "jaaaaaaaaaaaa!!" - och därför betalade mamma och pappa avgiften på 500:- och stämde dessutom av med Emils föräldrar så dom skulle hamna på samma tid. Det är ju alltid roligare att ha en kompis med sig - det vet vi ju alla. 
Wille har pratat och pratat om detta.. "åh, vad joligt det ska bli att gå på Bollkul!" osv.
Jamen gud så skönt, tänkte jag.. han var säkert inte mogen förra året bara, men den här gången kommer det bli jätteroligt.

Jo.

Det första Wille säger när han kliver ur bilen när dom kommer hem, är "Mamma, det var inge joligt på Bollkul".
Nähe. Inte den här gången heller. Suck!
Sen ser jag att Wille har några helt andra byxor på sig än han hade när han åkte. Ett par ultratajta Levisjeans. Eh?
"Vad har du för byxor på dig?" säger jag. "Vet inte" säger Wille. Suck igen.

Det visade sig att Emils pappa inte hade jättekoll på vad Wille hade på sig när dom åkte. Han hade tagit några kläder som han trodde var Willes och helt enkelt frågat honom om det var hans. Tydligen hade han svarat ja på den frågan.

Pinsamt.

Tack och lov stod det ett ganska ovanligt efternamn i tröjan (jo, det var en tröja och ett par strumpor också), så jag har lyckats spåra dom rätta ägarna. Som tur är var dom inte sura, utan istället väldigt förstående för att sånt faktiskt kan hända.

Ja, det var dagens största händelse hittills idag.

Bykdag

Har idag tvättat Noras kudde. Och Noras snuttis.
Nu luktar båda tvättmedel.

Det var mellansmart insåg jag när det var sovdags.


Jag har gett upp kampen!

Vyssanlull-tassar i all ära, men har insett att vår lilla dotter är så väldigt mycket tryggare i mammas och pappas säng när hon ska sova.

När Nora föddes hade jag någon konstig föreställning om att det mesta skulle bli likadant som det var när Wille var bebis.
Som alla förstår så blev det helt annorlunda.

Har försökt och försökt att få Nora att somna i sin egen säng, och visst går det ibland efter en lång kamp med mycket skrik.
Bebis-Wille kunde man bara lägga ner i sängen, och så somnade han. Så funkar det inte med Nora.
Nora tycker inte att det är lika okej att ligga ensam i sin säng när hon ska sova, för hon är en annan person än Wille. En helt annan person.

Så mammas och pappas säng får det bli.

Ja, man inser något nytt varje dag.


Det är bara bebisar..

som bajsar i sömnen och tycker det är rätt okej att fortsätta sova med blöjan full med bajs.

Dessutom är det bara bebisar som tycker det är helt okej att svälja ner en liten spya som precis kommit upp i munnen, för att sedan belåtet fortsätta tutta på nappen



För det är väl inte bara Nora?


Låg och funderade...

lite på julklappar igår när jag skulle sova. Resultat = julklappsstress... i början av november!!

Funderar starkt på om jag ska handla alla klappar på nätet i år. Känns som en oerhört tidbesparande åtgärd.
Man är väl ursäktad när man är småbarnsförälder? 



Barns fantasi har inga gränser

Det finns många användningsområden för en Bumbostol.


Vem som helst ser ju att detta är en vikingahjälm!



Enligt tradition har vi idag varit på Öppna Förskolan och lekt. Till Willes stora förtjusning var det fotografering på schemat idag.
Det finns inget bättre än att sitta framför en gubbe som gör allt i sin makt för att få en att skratta.
Idag blev resultatet en jätteglad Wille och en mellanglad Nora. Hon gav ju blanka den i gubben som stod framför henne och försökte vara rolig.
Ja, mamma blev nöjd med bilden iaf - resultatet visas så snart vi har fått bilderna!



David, som just nu är inne i sitt livs första nudelperiod (vi vet ju alla som varit fattiga studenter när nästa stora nudelperiod inträffar), njöt av sitt mellis (givetvis bestående av nudlar) i sin sprillans nya nudelskål med tillhörande pinnar. Det är en väldigt uppskattad present han fick av V&F när dom kom hem från Kina.


Dagens internetshopping...

gav följande i inköp


Ny fleeceoverall till Nora, eftersom hon närapå vuxit ur den gamla.
Från
Batinki


Siffror att hänga på blockljus.. snart är det ju 1:a advent!
Från
Country by mail


Bokstäver i trä "FÖR EVIGT" att sätta på väggen i sovrummet.
Också från
Country by mail

Ja, det var alltså dagens skörd.
Någon som kan tipsa om ett bra behandlingshem för denna åkomma?

Succé

Jo, Bumbostolen blev en succé!



Fast det krävs inte många hekto till, förrän lilltjejen inte får plats med sina härliga brottarben!

Tokig rubrik...

Glömde visst skriva en ordentlig rubrik igår såg jag nu.. men.. ni fattar nog ändå. Kommer inte vinna något Nobelpris för denna blogg i alla fall.

RSS 2.0