1-årskalas och bröllop...

Tänka sig - det är ett helt år sedan vår lilla prinsessa kom till världen. Det är svårt att förstå att det redan gått så lång tid. Det känns som det var helt nyligen jag satt med värkar på en bänk utanför BB medans Fredrik parkerade bilen.

Noras första födelsedag blev jättemysig....


Det blev inget kaffe på sängen i år, med tanke på vem det är som vaknar först av alla i detta hus, så paketöppning blev det efter frukosten istället. Storebror är med med en hjälpande hand.


En BarbaFin som Nora själv sett ut i affären...


... och ett silverhalsband med prinsesskrona, som Nora vägrar att visa på bild... det var utdelningen denna morgon.Senare på dagen kom Mormor och Morfar med paket från både dom och kusinerna i Stockholm, så då blev det mer kalas! 

Det blev en helt perfekt första födelsedag för Nora, även om vi inte hade det stora kalaset då. Vi hade det mysigt på morgonen och vi hade det mysigt på eftermiddagen. På kvällen grillade vi och åt gott, och Nora somnade gott efter en heldag med paket, fika och umgänge.


På lördagen var det dags för bröllop. Fredriks kusin Maria och hennes Mattias gifte sig i Lillkyrka kyrka, utanför Linköping.


Världens gulligaste kyrka


Världens gulligaste brudpar


Världens gulligaste son utanför kyrkan...Så var det då dags för det riktiga 1-årskalaset idag. Det kalaset då Farmor, Farfar, Mormor, Morfar, Vickan, Fredrik, Gammelfarmor och vi andra firade födelsedagsbarnet.


Gammelfarmor firade födelsedagsbarnet med ett kuvert, som säkert kommer väl till pass senare i livet


Vickan & Fredrik kom med stort paket innehållande Noras första docka...


... en docka, varje flickas önskedröm!

Efter paketöppningen och umgänge var det såklart dags för fika, och tillhörande födelsedagstårta....

 Med andra ord en helt perfekt födelsedagshelg!

Kommentarer
Postat av: Vera

Hon är så himla söt, Linda! (och du är snygg som få)Puss o kram

2009-07-06 @ 19:29:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0