Vän-besök

Igår kom far i huset hem igen, efter några dagars jobb i Göteborg. Jätteskönt att ha honom hemma igen, även om vi inte fick njuta av hans sällskap så himla länge igår kväll. Förstår inte varför man alltid blir så trött av att åka bort på konferens några dagar... :)

Dessutom var min allra bästa vän här och hälsade på igår kväll. Det blir tyvärr inte så ofta, eftersom hon bor i Stockholm och vi i Örebro. Desto trevligare när vi väl ses!
Wille var väldigt glad att Linda kom hit och hälsade på, för då fick han någon att spela tv-spel med...


Det spelades med stor inlevelse...

Vi hade som sagt var en jättetrevlig kväll, med god mat, gott vin och sköna samtal. Det är härligt med vänner som man, trots att man inte ses ofta, bara kan sitta och snacka med en hel kväll utan att samtalsämnena tar slut. Men småbarnsmorsa som man är så orkar man inte lika långt på kvällen som man gjorde förr, så strax före midnatt tog L en taxi hem till sina föräldrar, och jag stupade i säng.

Nora somnade tidigare på kvällen i sin vagn, och sov djupt, helt tillfreds med att ha en snuttefilt över hela ansiktet...


Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh vilken fin body Nora har!



Och stilen känns igen, så där vill Vide också ha det, snutten över hela ansiktet! I början var jag där och petade bort den men sen märkte jag att han själv la tillbaks den igen så nu får han ha det som han vill.

Kram!

2008-09-21 @ 22:14:46
URL: http://sannamamman.blogg.se/
Postat av: Elin

Känner oxå igen det där med snutten. Eira ligger oftast gömd hela hon under sin..:)



2008-09-22 @ 19:33:59
URL: http://elinsunderverk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0