Hoppsan Kerstin...

Tog med Nora till symaskinsaffären idag. För att titta lite, och bilda mig en uppfattning om vilken typ av maskin jag ville ha.
Hade absolut inte för avsikt att faktiskt köpa en idag.


Och den här kom jag hem med... en Bernette 82e..

Mina enda ursäkter är att det just nu var tusen kronor rabatt, att det är en väldigt bra maskin för pengarna och att mitt förskräckligt dåliga tålamod tog överhanden.

Så nu är det bara att sätta igång med klädestillverkningen - yippey!!

Ska önska mig pengar i födelsedagspresent, för att i efterhand finansiera denna lilla pärla. Tyckte det kändes som en utomordenligt bra idé när jag stod där i affären med maskinen framför mig. Tycker det fortfarande faktiskt.

Men först är det dagishämtning som gäller!


Kommentarer
Postat av: Cissi S

Linda du är grym! Jag har en nästan precis likadan maskin, men ett par år äldre bara... Nu lär du dig allt om den så kan du lära mig sen, är ju inte helt bekväm med instruktionsböcker... :)

2009-02-24 @ 16:06:51
URL: http://cicilina.blogg.se/
Postat av: Cilla

Inte helt otippat kanske ;)

Vad är det för symaskinsaffär du har varit på?

2009-02-24 @ 16:13:53
URL: http://ostring.wordpress.com
Postat av: Linda

Cissi

Har läst typ halva instruktionsboken idag.. och har så gott som sytt färdigt första paret byxor till Nora. Jag lovar att lära dig allt jag kan sen! :)Cilla

Inte så väldigt nej.. :)

Jag var på den som ligger på Olaigatan, Järntorget. Vet inte vad den heter faktiskt. Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma iaf... misstänker att det var ytterligare en anledning till att jag råkade gå därifrån en symaskin rikare...

2009-02-24 @ 18:38:53
URL: http://lak.blogg.se/
Postat av: Kat!

Grattis till ett bra köp och 1000 i rabbat betyder ju massa pengar till att köpa tyger för... "kvinnligt räknande" säger min goagubbe ;o)

2009-02-24 @ 19:26:21
URL: http://kreativakat.blogspot.com
Postat av: Sanna

Den där kommer du ju snart att ha finansierat ifall du börjar sy allt själv nu...kanske du kan börja sälja lite hemsytt på Tradera t.o.m. :-)

2009-02-24 @ 20:50:46
URL: http://sannamamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0