En dag kvar

till julafton. Helt otroligt vad fort tiden går. Jag minns när Nora var precis nyfödd, så tänkte jag på hur stor hon skulle vara när det blev jul... nästan 6 månader. Och nu är vi redan här!

Och visst har hon växt, på längd, bredd och framförallt har hennes personlighet börjat växa fram.
Hon är en alldeles underbar unge, som är glad och nöjd mest hela tiden. Mormor kallar henne för "Stjärnöga" och det smeknamnet är så perfekt på denna lilla glada bebis som skrattar med ögonen så det värmer ända in i hjärteroten.

Sitter just nu vid datorn hemma hos mor och far, och hittade bilder och filmklipp från när Nora låg i magen och vi var på ultraljudskliniken Tittut och gjorde 3D/4D-ultraljud. Det var en helt fantastisk upplevelse.

Det blir min julklapp till er - ett litet filmklipp som visar vår lilla underbara unge innan hon tittade ut i den riktiga världen.Ha nu en riktigt God Jul, så ses vi efter helgen med uppdateringar!

Kommentarer
Postat av: Katalin

Hej LindaEn riktigt god jul till dig och hela familjen åxå. Hoppas ni ahr det bra och att tomten är snäll mot alla barn, både de små och de stora... ha det, take carekram Katalin

2008-12-23 @ 14:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0